Keep shining the world needs your light.

Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

Selfcare žurnál so Žužu Gálovou

Vitaj v našom Selfcare žurnáli. Inšpiruj sa, oddýchni si, nájdi nove rituály a objav nové cesty sebalásky. Ako sa to celé začalo a prečo sme odštartovali náš selfcare žurnál? Dočítaš sa tu.

Zuzka Gálová je veľmi talentovaná ilustrátorka a kreatívna duša. Vytvorila knihu s názvom NE/UDRŽATEĽNÍ, vďaka ktorej zistíte, že žiť udržateľne nie je vôbec ťažké. Kniha je plná jej autorských ilustrácií a pohyblivých animácií. Tieto a iné krásne ilustrácie predáva aj ako printy pod značkou In hide and seek. 

Soouly zurnal  

Môj obľúbený ranný rituál je začať s 1-2 pohármi vlažnej vody hneď po zobudení a potom v ideálnom prípade si odcvičiť a následne raňajky. Nech sa deje čokoľvek, ranný čaj musí byť. 

Večery rada trávim rôzne. Keďže robím sama na seba, tak práca nikdy nekončí a je ťažké sa od nej odlepiť (pretože ma to baví). Ale rada po večeroch kreslím, napríklad pri dobrom filme. Úplne vypnutie je pre mňa čítanie si v posteli.

Starostlivosť o seba a sebaláska sú pre mňa čoraz viac dôležitou súčasťou každodenného rituálu.

Môj najobľúbenejší hýčkací rituál, ktorý si doprajem, je dry brush, následne teplý kúpeľ zakončený mojím obľúbeným olejom zo Soouly, maska na tvár a ticho, prípadne dobrá hudba, sviečky a vône. Starostlivosť o seba nie je pre mňa iba kozmetika, ale aj čas venovaný sebe samej.

Momentálne moja duša túži po výhľade na oceán. :)

Bez výčitiek si vždy doprajem dobrú šálku matchy aj s niečim sladkým.

Motto, ktorým sa v živote riadim... be kind

Najspokojnejšia a najvyrovnanejšia som, keď sa veci okolo mňa dejú a keď ma kope múza.  

V uponáhľaných dňoch najradšej spomalím prechádzkou v lese, kúpaním sa v jazere (v lepšom prípade oceáne).

Pohladenie pre moje telo aj dušu je dobrá hudba.

Ktorý zo Soouly produktov sa stal súčasťou tvojich rituálov? Jednoznačne prírodný telový olej Flow with energy. Tá vôňa nabudí a povzbudí, olej pohľadí telo aj dušu.