Keep shining the world needs your light.

Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

Selfcare žurnál s Vierkou Ayisi

Vitaj v našom Selfcare žurnáli. Inšpiruj sa, oddýchni si, nájdi nove rituály a objav nové cesty sebalásky. Ako sa to celé začalo a prečo sme odštartovali náš selfcare žurnál? Dočítaš sa tu.

Talentovaná joga inštruktorka, éterická bytosť Vierka Ayisi. Založila Inspirit Agency, kde tvorí krásne ženské podujatia a pobyty na Slovensku, ale aj v rôznych exotických krajinách po celom svete. Okrem jogy v jej tvorbe nájdeš aj sound healing a vedené meditácie. 

 

Môj obľúbený ranný rituál je čas venovaný sebe pri meditácii Mantrach a zvukoterapii. Snažím sa každé ráno začať zahĺbením sa do seba s vďačnosťou a vizualizáciou si svojich plánov. Snažím sa každé ráno zobudiť sa s jemnosťou a radosťou do celého dňa.

Večery rada trávim pozeraním filmu v príjemnej domácej atmosfére.

Starostlivosť o seba a sebaláska pre mňa je dopriať si čas a priestor sama na seba na svoju kreativitu. Sebaláska pre mňa znamená aj disciplínu a schopnosť pustiť veci, ktoré mi neprospievajú, ktoré ma zaťažujú alebo ma rania. Sebaláska a starostlivosť o seba je aj správny výber ľudí okolo mňa, život s čo najmenším prísunom stresu. No a tiež rada chodievam na kozmetiku.

Môj najobľúbenejší hýčkací rituál, ktorý si doprajem, je ležať na piesku na prenádhernej pláži, počúvať šum mora a pozerať sa na palmy nado mnou.

Momentálne moja duša túži po udržiavaní si rovnováhy, intuície a lásky.

Bez výčitiek si vždy doprajem zdravé jedlo a sladkosti.

Motto, ktorým sa v živote riadim je... Keď máš z niečoho zlý pocit, určite tam niečo v poriadku nie je.

Najspokojnejšia a najvyrovnanejšia som, keď sa mi podarí aspoň na chvíľočku zladiť a zosynchronizovať viaceré oblasti môjho života.

Pohladenie pre moje telo aj dušu je láska, dobro a dotyk.

Ktorý zo Soouly produktov sa stal súčasťou tvojich rituálov?

Úplne milujem Soouly spreje, ktoré používam nielen pri svojich bežných dňoch, ale aj ako aromaterapiu pri svojich vedených meditáciách pre ľudí. 🤍🙂