Keep shining the world needs your light.

Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

Selfcare žurnál so Zuzkou Maďari

Vitaj v našom Selfcare žurnáli. Inšpiruj sa, oddýchni si, nájdi nove rituály a objav nové cesty sebalásky. Ako sa to celé začalo a prečo sme odštartovali náš selfcare žurnál? Dočítaš sa tu. 

Zuzka Maďari alias Piña joga je joginka telom aj srdcom. Je vášnivou cestovateľkou a milovníčkou sladkých dezertov.

 

Môj obľúbený ranný rituál je vstať ráno okolo 6:00, prevarená voda do šálky, ranná meditácia a dychové cvičenia. Moja ranná prax vôbec nie je divoká, len sedím a tvárou som otočená k slnku a dýcham. Najkrajších 10 minút na svete. :)

Večery rada trávim s priateľom Maťom. Celý deň máme každý vlastný program, prácu, ale večer je vždy len náš. Takto to najviac milujem.

Starostlivosť o seba a sebaláska pre mňa jedno a to isté. Starať sa o seba nie len zvonku, ale starať sa aj o svoje pocity, myšlienky a celkovú pohodu. Lebo keď ty si v poriadku, všetko naokolo je ok. :)

Môj najobľúbenejší hýčkací rituál, ktorý si doprajem, je vaňa alebo masáž. Mám okolo seba najlepších ľudí, ktorí sa o mňa starajú a ja za to ďakujem každý jeden deň.

Momentálne moja duša túži po vzdelaní. :) Viem, že to vyznie ako klišé, ale dva roky počas pandémie neboli skoro žiadne workshopy pre lektorov yogy a mne to už vážne chýbalo. Keď chcem posúvať svojich žiakov, musím posúvať najskôr seba.

Bez výčitiek si vždy doprajem pagáče. :) Ak by existovalo jediné jedlo na zemi, prosím nech je to len toto. :)

Motto, ktorým sa v živote riadim... Je jedno pre aký dôvod prichádzam na yogamatku, hlavne že som na nej.

V uponáhľaných dňoch najradšej spomalím dlhšou vaňou alebo relax yogou. Vždy po náročnom čase si doprajeme predĺžený víkend mimo Bratislavy. Aj malé výlety môžu maximálne dobiť baterky.

Pohladenie pre moje telo aj dušu je dobrá masáž, dobré jedlo, čas strávený s rodinou alebo priateľmi. Každý jeden deň je dobrý. Len si to tam treba nastaviť. Život je super dar a dúfam že ho nikdy nepremrhám.

Ktorý zo Soouly produktov sa stal súčasťou tvojich rituálov? Jednoznačne travelmat - Divoká. Je môj favorit od prvej chvíle a beriem si ju so sebou na všetky eventy a dovolenky. Čo milujem na produktoch Soouly? Že keď ich poradím komukoľvek z mojich klientov, sú rovnako nadšení ako ja. Či už sa jedná o oleje alebo cestovné podložky. Mám rada kvalitné výrobky, na ktoré môžeme byť na Slovensku právom hrdí.