Keep shining the world needs your light.

Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

Ako sa prakticky a ľahko zbaliť na dovolenku

Pri balení na dovolenku býva veľkým problémom nedostatok miesta. Či už sa chystáš cestovať len s ruksakom alebo si berieš kufor, zbaliť sa prakticky a nebrať zbytočnosti nemusí byť žiadna veda. 

Pre aktívne ženy, ktoré sa ani na dovolenke nechcú vzdať cvičenia, či už pilatesu, jogy alebo silového tréningu, je ideálny parťák naša travel podložka. Poskladáš ju, zbalíš do malého vrecka a šup do kufra. Nemusíš ju nosiť na pleci, ale máš ju bez starostí uloženú v batožine. Na dovolenke ju môžeš použiť namiesto šmykľavého uteráka na podlahu alebo ju položíš na štúdiovú podložku a kdekoľvek na svete si, máš svoj hygienický povrch. Je dizajnová, ekologická, príjemná na dotyk, no predovšetkým skladná a nešmýka sa. Zacvič si pohodlne a na vlastnej podložke, nech si kdekoľvek na svete.

Pre tie, ktoré bez pohybu vydržia aj dva týždne, ale nevydržia bez krásnej vône, je super cestovný parťák roll on parfém. Malý, voňavý, ušetrí priestor v kozmetickej taštičke a prejde jednoducho cez všetky letiskové kontroly. Máš ho vždy po ruke vďaka ideálnej veľkosti a navoňať sa môžeš na letisku pred letom, pri potulkách mestom, ale aj na pláži.

Travel podložka a parfém sú letné must have. Jednoducho ich so sebou zabalíš kamkoľvek ideš, či už na predĺžený víkend, dvojtýždňovú dovolenku alebo na mesiac do Ázie. Vďaka podložke si počas dovolenky odreaguješ myseľ a postaráš sa o svoje telo a parfém poláska tvoje zmysly a krásna vôňa ťa bude sprevádzať všade. Obe šikovne zbalíš do batožiny, nezaberú veľa miesta a pôjdu s tebou aj na kraj sveta. A v tvojej batožine zostane dosť miesta na darčeky a suveníry z dovolenky.