Keep shining the world needs your light.

Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

Zoznám sa so Soouly

Soouly je naša odpoveď na uponáhľanosť doby, nestálosť sveta, na potrebu hýčkať sa a starať sa o seba. Soouly je naše pohladenie pre tvoje telo aj dušu.

Soouly vzniklo ako spojenie dvoch (našich) lások – lásky k pohybu a lásky k sebe samej. Je spojením jogy a hýčkania sa, každodenných rituálov, ktoré pomáhajú pri návrate domov, k sebe. Ktoré potešia, keď sa cítiš skvelo a ktoré ti dodajú pokoj a rovnováhu, keď nie si vo svojej koži alebo nemáš svoj deň. Soouly je pre ženy, ktoré sú jemné, doprajú si, neboja sa spomaliť či zastaviť v každodennosti, no zároveň chcú byť vitálne, aktívne, zdravé.

telový olej

Rozhodli sme sa vyrábať naše produkty z prírodných materiálov a ingrediencií, aby sme sa tak priblížili viac k prírode, jednoduchšie sa spojili so svojím vnútrom a nadobudli rovnováhu tela a mysle. My v Soouly veríme, že iba keď je naše telo, duša a myseľ v rovnováhe, môžeme byť tým, kým v skutočnosti sme, cítiť sa slobodne, nebojácne a robiť v živote to, čo nás napĺňa.

Naša misia je jednoduchá, hýčkať sa. Či už v pokoji s vyrovnanou mysľou na podložke na cvičenie alebo po sprche pri rozmaznávaní pokožky prírodným olejom. Starať sa o seba, dopriať si, nájsť si pre seba čas.

Chceme, aby si sa zamilovala do starostlivosti o seba. O svoje telo. O svoju myseľ. O svoju dušu. Chceme, aby si sa vrátila naspäť domov. Naspäť k prírode. Naspäť k sebe samej. 


podložka na cvičenie