Keep shining the world needs your light.

Shopping Cart

Your cart is empty

Continue Shopping

Selfcare žurnál s Barborou Bakoš

Vitaj v našom Selfcare žurnáli. Inšpiruj sa, oddýchni si, nájdi nove rituály a objav nové cesty sebalásky. Ako sa to celé začalo a prečo sme odštartovali náš selfcare žurnál? Dočítaš sa tu.

Barbora je talentovaná mladá žena, ktorú môžete poznať ako moderátorku z lifestylového portálu Refresher. Je krásnym dôkazom ženskej sily v podnikání. Je zakladateľkou prvého tvárového gymu v Bratislave Face workout štúdia, kde aj sama robí trénerku a tak pomáha ženám neinvazívnym spôsobom k prirodzenej kráse. A keďže jej vášňou je aj záhradníčenie, vytvorila značku pod názvom Spon, ktorá sa venuje dizajnovým záhradkárskym doplnkom, aby aj pestovanie rastliniek doma bolo radosťou. 

 Barbora Bakos

Môj obľúbený ranný rituál je meditačné cvičenie spojené s jogou a ak sa mi to niekedy z časového hľadiska nepodarí, tak pohár dobrého bieleho čaju.


Večery rada trávim varením. Najradšej je to talianska kuchyňa a cestoviny, ktoré si vyrábame s priateľom vlastné a najnovšie máme v rodine malé šteniatko menom Enzo, takže ich trávime spolu s ním.


Starostlivosť o seba a sebaláska sú pre mňa najdôležitejšia forma relaxu a udržiavania mojej psychickej pohody.


Môj najobľúbenejší hýčkací rituál, ktorý si doprajem, je sauna a dobrá maska na tvár spojená s čítaním časopisu.


Starostlivosť o seba nie je pre mňa iba kozmetika, ale aj meditačné cvičenia, joga, tvárové cvičenie, prechádzka v prírode, dobré jedlo či káva v meste a pestovanie rastliniek.


Momentálne moja duša túži po lepšom time managemente.


Bez výčitiek si vždy doprajem všetko, čo moje telo práve potrebuje, či už je to jedlo, oddych alebo zábava. Dôležité je však všetko s mierou.


Motto, ktorým sa v živote riadim je, že dnes je dnes, včerajšok je už minulosť a zajtrajšok je budúcnosť.


Najspokojnejšia a najvyrovnanejšia som, keď žijem na 100 %.


V uponáhľaných dňoch najradšej spomalím spánkom, poobedným šlofíkom či ležaním na akupresúrnej podložke a masážou tváre.


Pohladenie pre moje telo aj dušu je, keď sa obklopujem dobrými vôňami. Či už je to kozmetika, oleje, sviečky alebo čerstvo vypraté prádlo.


Ktorý zo Soouly produktov sa stal súčasťou tvojim rituálov a prečo. Každé jogové cvičenie sprevádza podložka od Soouly, lebo je krásna a zároveň sa na nej nešmýka na koľko je korková a vždy v kabelke mi robí spoločnosť olejový roller Maia.

Barbora Bakos