Soouly club

telový olej

Soouly vzniklo preto, že sa chceme hýčkať a myslíme si, že rozmaznávať svoje telo a dušu je rovnako dôležité ako zdravo sa stravovať alebo mať dobre nastavený work-life balans. 

Selfcare, teda starostlivosť o seba nie je sebecká, a to je prvé pravidlo nášho Soouly clubu, na ktoré nezabúdaj. Láska k sebe samej je jedna z najdôležitejších vecí, ktorú si počas života osvojíme. Musíme ju kultivovať, aby rástla a aby bol náš život aj vďaka nej v rovnováhe.

Pod pojmom rozmaznávanie a starostlivosť o seba nemyslíme len hýčkanie sa a relax, ale aj pohyb, cvičenie, aktívny životný štýl. Soouly club to sú ženy aktívne a vitálne, ktoré vedia správne oddychovať.

 

Soouly club je komunita, ktorá sa o seba s láskou stará a ktorá sa s láskou postará aj o teba, keď sa náhodou zatúlaš či stratíš v uponáhľanom svete a zabudneš, ako sa vrátiť naspäť k sebe.

Staň sa súčasťou nášho klubu a raz mesačne s tebou budeme zdieľať známe aj menej známe selfcare tipy. Tipy ako sa o seba starať, ako sa hýčkať, ako skúsiť niečo nové alebo ako si spomenúť na niečo, čo ti prinášalo radosť, no niekam sa to z tvojho života stratilo. Pridaj sa k nám a vytvorme spolu miesto pre hýčkanie sa bez výčitiek, pre sebalásku a radosť z času venovaného sebe. Miesto, kde sa stretávajú ženy, ktoré si doprajú.

Ak ešte nie si prihlásená na náš newsletter, môžeš to zmeniť nižšie vľavo vyplnením svojho e-mailu.